Përjeto bukuritë e Rugovës!

Të shijoni natyrën e bukur të Rugovës nuk ka qenë asnjëherë më e lehtë!

Rreth nesh
Rreth nesh

Natyra është treguar mjaftë bujare me këtë vend duke i dhuruar bukuri madhështore duke filluar nga ajri i pastër, zona klimatike kuruese, ujëikristaltë e i kulluar nga burimet malore, drunjë e pisha të lashta sa vetë Rugova, florë dhe faunë e pasur dhe fruta të llojllojshme, të shijshme dhe të rritura në pyjet e dendura plotësisht organike.

Mësoni më shumë për veçoritë e Rugovës
Pse N'MAL?

Këto janë disa nga veçoritë

Vendi i duhur

Vilat N'MAL janë vetëm njëzetë minuta larg nga qyteti i Pejës!

Pamje mahnitëse

Bukuritë e Rugovës nuk janë vetëm në natyrë!

Staf të shoqërueshëm

Ekipa e vilave gjithmonë do të jetë në shërbim për të ju ndihmuar!

Vila "Drenusha"

99€/nata

Më shumë detatje

Vila "Ariu"

99€/nata

Më shumë detatje

Vila "Shqiponja"

199€/nata

Më shumë detatje

Vila "Ketri"

99€/nata

Më shumë detatje

Vila "Ujku"

99€/nata

Më shumë detatje
Përshtypjet e klientëve

Çfarë thonë vizitorët për ne?

Si të arrini tek Vilat N'MAL?

Zgjedhni qytetin e nisjes:

Prishtina
Tirana
Shkupi
Peja
Gjakova
Mitrovica